2. června 2015

Návštěva domova | svatba v Rakousku


Mám za sebou opravdu perfektních pár týdnů! Že mě nakonec v červnu bude mrzet, že tohle místo opustím?:) Asi jo. Teď Vám budu vyprávět moje dvoutýdenní putování mezi Itálií, Rakouskem, Německem a ČR.

Minulým příspěvkem jsem skončila Milánem. Pokračujeme tedy, a to Miláno -> Mnichov -> Linz. Po třech měsících shledání s Tomášem! Krásných pár dní.....kempování u Dunaje, dlouhý procházky po okolí (bez bot, tak se to totiž dělá v Austrálii:)..) a......relax. Viděli jsme bobra! Připlaval se v podvečer podívat, co to u tý řeky děláme hehe. Nikdy jsem ho předtím v přírodě neviděla. Get outside! 


...pár fotek ze svatby v St.Johann, krásný penzion s výhledem na Alpy mi v podvečer, když jsme dorazili vyrazil dech. Moje první svatba, na které jsem kdy byla, přes poledne hike ke kapličce, kde byl nad mrakama obřad, a večer do gala a slavit... romantika romantika romantika... Gmail chapelle! haha


Další zastávka Plzeň...domov....strašně mi to tam uteklo, byla jsem šťastná, že se můžu se všema vidět. Dále Praha...aneb fandění při mistrovství světa v hokeji v zahrádkách v Riegráčích, nádherný západ slunce nad Prahou... druhý den rychlý pracovní pohovor, procházka centrem, kdy jsem asi konečně poprvé docenila krásu Prahy jako turistické destinace. Posezení na mém oblíbeném Střeleckým ostrově, uteklo to....a zase tu byl čas odjet. Zpět do Rakouska na poslední dva dny.


Cestou do Michova, jsme se zastavili v Pasově, protože už při minulé cestě z letiště, se mi to místo na pohled hodně líbilo, ale neměli jsme čas se tam zastavit. Krátká procházka kolem řeky, spousta barevných domků, kafe, a.....pak už jen Mnichov letiště a loučení......a kolem půlnoci opět Turín. 


Trošku jsem ten příběh zkrátila, protože už je to skoro měsíc zpátky. Blogování mě vážně moc baví, a musím si dát víc záležet psát včas, dokud jsou věci aktuální a baví mě o nich vyprávět. Když se něco dělá, mělo by se to dělat pořádně...ať už je to cokoliv:)